CLIENTI SI TESTIMONIALE

Pe Elena am cunoscut-o in cadrul workshop-ului desfasurat la Gradinita Discover-Me. " Fiecare copil e unic si minunat; fiecare parinte este iubitor si bine intentionat" reprezinta tema de discutie cu care a debutat la noi in institutie. A fost un workshop de unde am plecat cu multe lucruri folositoare. Colaborarile cu Elena continua, iar sfaturile ei pe care nu ezit sa le aplic de fiecare data cand consider necesar, sunt repere valoroase pentru mine

Claudia Ciobanu-MaresGradinita Discover-Me

M-am bucurat pentru ca am intalnit copii, am descoperit lucruri noi despre mine si relatia speciala pe care o am cu sora mea; nu suntem doar surori, suntem prietene

Smaranda

Acest om frumos m-a ajutat sa infrunt toate problemele, sa le depasesc si sa imi traiesc unic viata roz

Alexia Dumitriu

Experiența grupului de dezvoltare a fost una foarte benefică. Am reușit, cu ajutorul grupului, să-mi conturez mai bine obiectivele și să-mi întocmesc un plan eficient pentru realizarea acestora. Am conștientizat punctele forte pe care le am și am învățat să le accept și să le folosesc în îndeplinirea obiectivelor. Pe de altă parte am identificat comportamentele dezadaptative și pe unele dintre acestea le-am schimbat iar pe altele sunt în curs de a o face.

Este de necontestat aportul pe care formatorul grupului, D-na Elena Anghel-Stănilă, l-a avut în tot acest demers. Pentru mine a contat foarte mult atmosfera caldă pe care reușește să o construiască, faptul că simt că problemele mele sunt ascultate cu atenție și conduce discuțiile de așa manieră încât comunicarea devine foarte ușoară.

Ani

Sunt deja mai mult de 13 ani de cand Elena face parte din experienta mea de Life Long Learning. Am avut oportunitatea de a primi din partea ei indrumare si sfaturi nu doar avizate si profesioniste, ci si grijulii si foarte potrivite mie in situatiile respective. Pentru mine relatia cu Elena este unul dintre lucrurile principale care m-au ajutat in dezvoltarea profesionala si, desigur, personala. Multumesc mult!

Andreea

Un om exceptional si un profesionist desavarsit. Am invatat sa fiu o mama si cu ajutorul ei mi-am inteles mai bine atat copilul, cat si propriile trairi

Gabriela Soare

Am plecat întotdeauna cu sfaturi valoroase de la workshop-urile susținute de Elena, cu convingerea ca le voi implementa si eu cu copiii cu care lucrez zi de zi. Am descoperit in ea un om care deține cu adevarat insight-uri de psiholog practicant, nu doar teorii moderne si functionale

Chilom Alexandra profesor pentru invatamant primar si prescolar

Copiii când vin in viața noastră, vin fără manual. Pentru unii este mai ușor, dar alții au nevoie de îndrumări, repere, un "început" de unde sa-l "apuce". Și noi am fost in punctul asta. In punctul in care aveam nevoie sa știm ca ceea ce am construit in relația cu copilul nostru este ok, este bine și de bun simt, nu este exagerat și in plus nu suntem prea mult "noi" in el. Pentru noi workshop-ul de parenting a fost ceea ce aveam nevoie pt a ne valida pe deplin ca și părinți. Recomand cu tarie, pentru ca beneficiile sunt incomensurabile

Alin si Andreea

Participarea la workshop-urile organizate de d-na conf univ. dr. Elena Anghel Stanila mi-a oferit raspunsuri la intrebarile pe care le ridica activitatea practica in consiliere, m-a pus in contact cu tehnici și metode care sa-mi ofere certitudinea lucrului bine facut si mi-a oferit posibilitatea de a consolida relatii cu alti specialisti. Am gasit un instrumentar puternic ca sa ma ajute sa ofer la randul meu ajutor de specialitate autentic copiilor și părinților pentru care lucrez.

Andreea

Datorita sedintelor de psihoterapie pe care le-am facut cu doamna Elena Anghel Stanila am reusit sa ma cunosc mai bine, sa aflu ce anume a stat la baza problemelor mele de relationare si de incredere in mine. Am inceput sa-mi constientizez calitatile si resursele personale. Am aflat si am pus in practica tehnici de relaxare si de constientizare a emotiilor negative care m-au blocat atat de mult timp, am reusit sa-mi schimb in bine starea interioara si stima de sine, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult pe mine insami. Ulterior, pe negandite, au aparut atat aprecierea cat si iubirea celorlalti pentru mine. Multumesc.”

Aurora

Programul de supervizare desfasurat in cabinetul dnei conf. univ. dr. Anghel Stanila Elena, prin maniera de lucru interactiva, cazuistica prezentata, climatul profesional si relational pozitiv, si feedback-ul oferit, mi-a adus claritate in exercitarea actului professional. Participarea a insemnat nu numai crestere din punct de vedere al formarii profesionale, ci si invatare si autocunoastere, control si gestionare eficienta a actului profesional, intr-un cuvant maturizare profesionala.”

Anca

Frecventarea modulului de dezvoltare personala a insemnat, pentru baietelul nostru timid un mediu favorabil dezvoltarii stimei de sine si increderii in fortele proprii. Ceea ce am gasit in interactiunea cu d-na Anghel Stanila a fost incurajare, suport real si cald, indrumari concrete si specifice provocarilor varstei copilului. L-am simtit pe baietelul meu mai stapan pe el, mai asertiv si mai dispus sa ia singur deciziile.

Iulia

Am doi copii (un baiat 4 ani si o fata 8 ani) si ma numar printre cei care au participat la cursurile de parenting ale Elenei, convins fiind ca acest gen de experienta ne poate ajuta sa ne imbogatim cunostintele si sa incercam sa fim parinti mai buni pentru copiii nostri. Ma bucur ca am ales acest grup deoarece numarul limitat /potrivit de participanti a facut posibila o interactiune fructuoasa pentru fiecare dintre noi, fiecare si-a putut impartasi propria experienta cu copiii, iar intrebarile noastre si-au gasit raspunsurile cautate. Multumim, Elena!

Lucian

Am ajuns in cabinetul doamnei psiholog Elena Anghel Stanila, cand am simtit ca nu mai fac fata unui sentiment de tristete generat de despartirea de prietenul meu , dar si din cauza faptului ca nu reuseam sa ma regasesc. D-na psiholog m-a invatat sa privesc lucrurile altfel, dar cel mai important cum sa fac asta. Am invatat tehnici de a indrepta gandurile irationale si obiceiurile gresite care ma duceau spre acelasi rezultat, mi-am schimbat stilul de viata si modul de a gandi, am capatat incredere in mine, am invatat ce inseamna sa construiesti o relatie sanatoasa. Ii multumesc tare mult d-nei psiholog pentru tot ajutorul acordat in dezvoltarea mea personala care mi-a permis sa inteleg greselile trecutului si sa-mi construiesc un prezent pe niste principii sanatoase de viata.

Catalina

DATE CONTACT

FOLLOW US

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare.