LIFE UP YOUR LIFE!

OPTIMIZARE PERSONALA PENTRU ADULTI

Te invitam sa participi la programul creat de noi special pentru adultii interesati de autocunoaștere și dezvoltare personala: „Life Up Your Life!”. Vei descoperi trairi si nevoi fundamentale, resurse dar si vulnerabilitati, patternuri de interactiune eficiente dar si daunatoare. Vei putea constientiza originea unor comportamente dobandite in copilarie si adaptative pentru acea perioada dar nefolositoare astazi si vei invata strategii eficiente de schimbare. Vei fi artizanul propriei vieți care va deveni mai frumoasa, mai bogata in reusite si dorinte implinite!

Metodele si strategiile de lucru pe care le folosim sunt fundamentate stiintific si verificate in timp, oferindu-ti garantia ca poti castiga increderea de a sti ca vei reusi si bucuria de a te simti pregatit sa traiesti viata pe care o doresti.

Vei parcurge un program original, adaptat nevoilor tale, construit pe o experienta de peste 19 ani de practica la cele mai inalte standarde in psihologia educatiei, pentru o dezvoltare coerenta si armonioasa a intregii personalitati.

Programul „Life Up Your Life!” este alcatuit din 3 module a cate 10 ore, insumand un numar total de 30 de ore. Modulele sunt structurate astfel incat sa permita atingerea obiectivelor propuse, in etape, cu feedback pozitiv de implementare de la un modul la altul.

Te asteptam cu o experienta provocatoare de optimizare personala in perioada ianuarie - martie 2018, sambata intre orele 9.30 – 19.30 in zilele de 20 ianuarie, 24 februarie si 24 martie.

Coordonator: Conf. univ. dr. Elena Anghel Stănilă

Investitie 300 lei/ modul (10 ore)
Plata se realizeaza cel tarziu cu 5 zile inainte de fiecare modul.
Locurile sunt limitate!

Te asteptam cu drag!

VREAU SA MA INSCRIU

DATE CONTACT

Telefon: 0747.042.439

Email: office@lifeup.ro

 

FOLLOW US

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare.