VIZIUNEA

LIFE UP exista pentru a pune la dispozitia oamenilor un instrumentar concret si eficient de dezvoltare personala pe tot parcursul vietii. Viziunea noastra asupra educatiei este una integrativa si integratoare; educatia se manifesta continuu pe tot parcursul vietii si are provocari legate de fiecare etapa de viata, de la nastere la senectute.

MISIUNEA

Demersurile si experienta echipei LIFE UP se desfasoara in jurul conceptului de educatie umana continua. Potentam capacitatea de adaptare si de dezvoltare personala a oamenilor atunci cand se gasesc in marile puncte personale de cotitura. Avem suma de competente necesare pentru informarea, formarea si re-formarea umanului in fiecare dintre situatiile delicate, unice si irepetabile in care indivizii ajung pe parcursul vietii.

LIFE UP ofera o paleta de servicii de consultanta, consiliere, terapie si formare, care sa ajute indivizii si profesionistii sa-si implineasca potentialul uman prin cunoastere si autoexplorare si sa-i insoteasca in toate momentele cruciale de dezvoltare. Printr-un instrumentar stiintific complex ajutam companiile sa-si puna in valoare resursa umana si sa obtina rezultatele dorite.

DATE CONTACT

FOLLOW US

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare.