MANIFESTUL MEU

Sunt doctor in psihologie, psiholog principal, formator si supervizor in domeniile psihologie educaționala, consiliere scolară si vocationala, consiliere psihologica si psihoterapie.  Am avut sansa realizarii unei lucrari de doctorat in psihologie pe o problematica cheie a dezvoltarii umane, aceea a formarii si asumarii identitatii de gen la adolescenti. Am avut, de asemenea, oportunitatea de a ma inventa si reinventa ca profesionist intr-un domeniu care imi aduce satisfactii profesionale, familiale și personale, pasiunea fiind cea care ma insoteste de fiecare data in tot ceea ce fac.

Am fondat LIFE UP – „Centru de Excelenta in Psihologia Educatiei” intr-un moment al vietii mele cand am considerat ca am suficient de multa informatie si experienta pentru a crea o echipa capabila sa ofere la standarde inalte servicii de psihologie si consiliere in dezvoltarea umana. Cred cu tarie în puterea omului de a se crea si recrea cu propriile resurse pe tot parcursul vietii sale. Educatia, inteleasa ca proces de formare care asigura evolutia, nu incepe si nu se termina cu anii de scoala. Ea insoteste si determina dezvoltarea umana pe tot parcursul vietii, fiind un vector important al reusitei in toate punctele nodale ale fiintarii, din primii ani de viata, copilarie, adolescenta pana la provocarile maturitatii si senectutii. Educatia este integrativa si integratoare si are legatura cu acel cumul de roluri pe care le jucam simultan in fiecare zi a vietii noastre, ca fiinte sociale. Ea se insereaza firesc in fibra intima a umanului in societate si face sa infloreasca umanitatea in fiecare dintre noi.

Serviciile profesionale de inalt standard de consultanta, consiliere, terapie si formare pe tot parcursul vietii, pe care eu si echipa mea le oferim in cadrul Life Up, vin sa intampine complexitatea de probleme a zilelor noastre si sa ajute indivizii, grupurile si organizatiile sa-si indeplineasca obiectivele si sa-si atinga performantele dorite.

Sanatatea fizica si psihica, implinirea, motivatia unor noi obiective si realizari pot prinde contur in fiecare dintre noi.

Elena Anghel Stănilă

DATE CONTACT

FOLLOW US

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare.