SERVICII INDIVIDUALE

DEZVOLTARE PERSONALA

„Start spre implinire!”

Venim pe lume inzestrati cu o multime de resurse. Parintii si contextele noastre de viata timpurii ne ajuta sa le accesam si sa obtinem succes in actiunile noastre.

Citeste mai mult

DEZVOLTARE VOCATIONALA

„Provocare inteligenta”

Profesia aleasa in acord cu vocatia ne face viata mai frumoasa, ne permite sa imbinam intr-un mod echilibrat viata personala cu cea familiala si cea profesionala.

Citeste mai mult

CONSULTANTA SI INTERVENTIE PSIHOLOGICA

„Ideile curg, blocajele dispar, problemele se rezolva!”

Sunt momente cand, oricat de mult ne-am dori, nu reusim sa gasim solutii la problemele cu care ne confruntam.

Citeste mai mult

SERVICII CORPORATE

CLIMAT ORANIZATIONAL

„Succesul in echipa se invata”

Cu ceva inteligenta, creativitate, stiinta si perseverenta ideile mari apar si ne ajuta sa ne proiectam un viitor frumos pentru noi si cei dragi noua.

Citeste mai mult

PRODUCTIVITATE SI PERFORMANTA

„Rezultate excelente”

Succesul este cel care ne da aripi fiecaruia dintre noi, cel care ne motiveaza sa fim mai buni, mai atenti, mai productivi si mai performanti.

Citeste mai mult

WELLBEING IN ORGANIZATII

„Maxima conectare”

A te simti bine la locul de munca, a avea constiinta faptului ca faci parte dintr-o echipa care te ajuta sa-ti implinesti visele personale, familiale si profesionale sunt deziderate ...

Citeste mai mult

INSTITUTII EDUCATIONALE SI DE SANATATE

INVATARE SI DEZVOLTARE

„Excelenta in educatie”

Invatarea pe toata durata vietii individului (“Life Long Learning” – LLL) dezvoltarea si formarea sa permanenta in diferite domenii de activitate este astazi o directie ...

Citeste mai mult

CONSILIERE SI CONSULTANTA

„Sanatate fizica si psihica”

Institutiile educationale si de sanatate care pun in centrul atentiei lor omul ca fiinta unica, cu nevoi particulare de crestere, invatare, dezvoltare si cu resurse ...

Citeste mai mult

PARENTING

„Performanta relationala si educationala”

A fi parinte este poate unul dintre cele mai dificile roluri pe care fiecare dintre noi il manifestam, il exersam si il perfectionam zi de zi ...

Citeste mai mult

TESTIMONIALE

ANDREEA

Participarea la workshop-urile organizate de d-na conf univ. dr. Elena Anghel Stanila mi-a oferit raspunsuri la intrebarile pe care le ridica activitatea practica in consiliere, m-a pus in contact cu tehnici și metode care sa-mi ofere certitudinea lucrului bine facut si mi-a oferit posibilitatea de a consolida relatii cu alti specialisti. Am gasit un instrumentar puternic ca sa ma ajute sa ofer la randul meu ajutor de specialitate autentic copiilor și părinților pentru care lucrez.”

AURORA

Datorita sedintelor de psihoterapie pe care le-am facut cu doamna Elena Anghel Stanila am reusit sa ma cunosc mai bine, sa aflu ce anume a stat la baza problemelor mele de relationare si de incredere in mine. Am inceput sa-mi constientizez calitatile si resursele personale. Am aflat si am pus in practica tehnici de relaxare si de constientizare a emotiilor negative care m-au blocat atat de mult timp, am reusit sa-mi schimb in bine starea interioara si stima de sine, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult pe mine insami. Ulterior, pe negandite, au aparut atat aprecierea cat si iubirea celorlalti pentru mine. Multumesc.

ANCA

Programul de supervizare desfasurat in cabinetul dnei conf. univ. dr. Anghel Stanila Elena, prin maniera de lucru interactiva, cazuistica prezentata, climatul profesional si relational pozitiv, si feedback-ul oferit, mi-a adus claritate in exercitarea actului professional. Participarea a insemnat nu numai crestere din punct de vedere al formarii profesionale, ci si invatare si autocunoastere, control si gestionare eficienta a actului profesional, intr-un cuvant maturizare profesionala.

IULIA

Frecventarea modulului de dezvoltare personala a insemnat, pentru baietelul nostru timid un mediu favorabil dezvoltarii stimei de sine si increderii in fortele proprii. Ceea ce am gasit in interactiunea cu d-na Anghel Stanila a fost incurajare, suport real si cald, indrumari concrete si specifice provocarilor varstei copilului. L-am simtit pe baietelul meu mai stapan pe el, mai asertiv si mai dispus sa ia singur deciziile.

ABONATI-VA LA NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii primul care afla noutatile si ofertele noastre.

DATE CONTACT

FOLLOW US

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare.